Блог » Ігри на день народження

14:48

Ігри на день народження

Організовуючи свято для свого бейбіка, обов’язково підберіть цікаві ігри на день народження, щоб гуляння було по-справжньому незабутнім. Це можуть бути, як традиційні конкурси на кшталт «Музичний стілець», так і більш сучасні із залученням підручного інвентарю. При цьому, слід враховувати вік гостей та приміщення, у якому відбуватиметься свято.

Ігри на день народження


Ігри для квартири

Якщо ваше свято заплановано у квартирі, то занадто рухливі ігри на день народження у цьому випадку не підійдуть. Щоб не турбувати сусідів та залишити всі домашні речі цілими, варто придивитися до більш спокійних,але не менш веселих конкурсів.

Наприклад, давно відома гра «Холодно-гаряче» дуже добре підходить для квартирних умов. Суть її полягає у тому, щоб обрати одну річ, яку учасники будуть ховати. При цьому одного гостя відправляють на декілька хвилин у іншу кімнату. Потім за допомогою підказок «холодно-гаряче» учасники направляють шукача до схованки.

Ще одна весела гра має назву «Вгадайко». Для неї потрібен невеликий мішечок, в який слід завчасно скласти різні за формою предмети. Це можуть бути іграшки, цукерки, ложка та інші дрібні речі. Маленькі гості по черзі мають опускати руку в мішечок і навпомацки здогадатися, який предмет їм потрапив. Хто назве правильно, того слід нагородити цукеркою.

Також для домашнього святкування добре підійде гра в фанти. Щоб вона була цікавіша, можна заздалегідь створити з паперу ромашку із відривними пелюстками. На них слід написати різні завдання, на кшталт, «спародіювати відомого співака», «показати веселу мавпочку» і так далі. Діти будуть в захваті від такої смішної гри.

Ігри на день народження


Ігри для великих приміщень

Якщо ви плануєте справляти іменини у залі дитячого центру чи іншому просторому приміщенні, можна організувати більш рухливі ігри на день народження. Їх вибір також великий.

Можна влаштувати конкурс на найбільшу мильну бульбашку. Для цього слід забезпечити кожного учасника необхідним інвентарем. При цьому подбайте, щоб мильного розчину було більше, ніж учасників на випадок, якщо хтось розіллє вміст пляшечки. У кого вийде найбільша чудо-бульбашка, той вважається переможцем.

Наступна гра на влучність. Для неї слід розділити маленьких гостей на дві команди і забезпечити кожну листами білого паперу. На відстані варто встановити два відра. Команди мають по черзі створювати із паперу сніжки та влучати ними в ціль. У кого виявиться більша кількість сніжок у відрі, та команда і перемогла.

Стара як світ гра у зайвий стілець також ідеально підходить для великих приміщень. В ній можуть брати участь навіть дорослі, адже вона дуже захоплююча і весела. Головне, попередити учасників, щоб не штовхалися, адже це небезпечно. Та й музику слід підібрати веселу, щоб гості не просто ходили по колу, а танцювали.

Ігри на день народження


Пара порад наостанок

Щоб ніхто на святі не залишився без подарунку обов’язково проведіть декілька ігор, в яких нема переможців. Або ж продумайте заохочувальні призи за участь у конкурсах. Це повинні бути рівнозначні презенти однакової цінності. Хороший вибір – маленькі шоколадки з тематичними обгортками чи повітряні кульки. Також можна придбати маленькі блокноти, яскраві гумки чи набори наліпок.

Намагайтеся обрати ігри, в яких ніхто з присутніх дітей не буде відчувати себе приниженим. Також варто слідкувати, щоб з тих, хто програє не насміхалися та не вважали їх недотепами. Обов’язково попередьте маленьких гостей, що в конкурсах головне участь, а не перемога. При цьому не забувайте приділяти увагу імениннику, який не повинен відчувати себе покинутим. Адже свято організоване на його честь, то ж він має бути своєрідним королем гуляння.
Просмотров: 29940 | Добавил: hikornienko | Рейтинг: 3.9/12

Интересные записи блога

03.01.2018 Тематический детский день рождения: скучно не будет12.11.2021 1 годик девочке: советы по организации яркого Дня рождения29.12.2017 Как организовать веселый праздник10.05.2018 День рождения ребенка 2 года: идеи празднования05.11.2017 Создание праздничной фотозоны на детском дне рождения10.02.2018 День рождения в стиле Щенячий Патруль04.11.2017 Плакат на день рождение ребёнку

Всего комментариев: 0
avatar
О нас

Интернет-магазин Святков  – от чего будут в восторге и детки, и взрослые! Представьте, как круто будет выглядеть декор с любимыми героями, да еще с именем Вашего ребенка!


Контакты

Украина, г.Суми, ул. Ивана Сирка 19/2


Телефон: 38 (050) 201 38 88 - Viber, +38 (097) 201 38 88 - WhatsApp
E-mail: [email protected]

Copyright Svyatkov © 2024.
Список Покупок
Это проверочный список покупок что бы ничего не забыть и Ваш праздник удался на все 100%
Отметьте галочками позиции которые Вы уже добавили в корзину.
Не упустите ни одной важной мелочи!