Блог » Запрошення на день народження

18:23

Запрошення на день народження

З чого починається будь-який дитячий день народження? Звичайно, із запрошень, які розсилаються гостям. Саме вони являються першим кроком у організації веселого свята для малюків.

На порталі «Святков» ви можете замовити досить оригінальні листівки, що не тільки сповістять друзям іменинника про вечірку, але й у подальшому стануть гарним нагадуванням про весело проведений час.

Запрошення на день народження


Як обрати дизайн для запрошення на день народження?

Якщо ви вирішили надіслати гостям традиційні листівки із паперу, вам доведеться обрати для них дизайн. Як правило, зовнішній вигляд запрошення на день народження обирають відповідно до тематики свята. Дуже часто це мультиплікаційні герої, зображення яких і фігурують на листівках.

Велике різноманіття дизайнів запрошень на дитяче свято ви можете знайти у нашому онлайн каталозі. При цьому, навіть одна і та ж тема може бути обіграна зовсім по-різному.

У випадку, якщо день народження не є стилізованим, ви можете самостійно запропоновувати ідею дизайну. «Святков» також працює й із індивідуальними замовленнями.

Текст листівки складається відповідно до побажань замовника. Він може бути виконаний будь-якою мовою та у довільній формі. Правда, об’єм обмежується форматом листівки. Вона може мати стандартний прямокутний вигляд із розміром 118х76 мм, або бути у вигляді ведмедика, карети, хмарки чи іншої форми.

Запрошення на день народження


Електронне запрошення на день народження

Організовуючи день народження дитини шкільного віку, можна скористатися електронним варіантом запрошення. Оскільки у цьому віці більшість дітей вже має мобільні пристрої, повідомити їх про свято можна за допомогою СМС-повідомлення. Та не звичного, а з яскравим дизайном!

Яскраві та оригінальні електронні запрошення на день народження ви можете замовити на нашому сайті. Ми надаємо широкий асортимент дизайнів, то ж складнощів із вибором не буде.

Подібне анімаційне запрошення без сумнівів прийдеться до смаку друзям іменинника і вони з радістю будуть демонструвати його одноліткам. До того ж таке повідомлення дуже зручно надсилати тим гостям, що знаходяться далеко.

Окрім того, електронне запрошення має ще ряд переваг перед традиційними листівками. По-перше, його неможливо загубити. Гість завжди може звернутися до свого телефону, щоб згадати час та місце святкування. По-друге, достатньо замовити одне запрошення, щоб розіслати його всім друзям, тоді як паперові листівки слід замовляти відповідно до кількості запрошених.

запрошення на день народження


Важливі моменти розсилання запрошень

У випадку із запрошеннями на дитяче день народження, слід додатково повідомляти про майбутнє свято їх батьків. Якщо це традиційна листівка, варто спочатку віддати її дорослим. Електронне повідомлення можна продублювати на дитячий телефон та номер його батьків.

У будь-якому разі розсилати запрошення слід не пізніше, ніж за 10 днів до свята. При цьому варто залишити прохання, щоб вас повідомили, чи будуть присутні на святкуванні маленький гість та його батьки.

Приблизний текст запрошення може виглядати наступним чином:
«Запрошуємо вас на святкування дня народження (ім’я дитини), яке відбудеться (дата, час та місце проведення). Будемо раді вас бачити!»

Слід пам’ятати, що запрошення має бути максимально лаконічним та при цьому містити усю важливу інформацію щодо святкування. Якщо передбачається стилізоване день народження, обов’язково повідомте про тему, щоб маленькі гості за бажанням вдягнулись відповідно до неї.

Купуючи традиційні листівки, обов’язково замовте на одну більше, щоб залишити у себе згадку про оригінальний та яскравий день народження вашої дитини.
Просмотров: 21413 | Добавил: hikornienko | Рейтинг: 4.2/4

Интересные записи блога

29.12.2017 Как организовать веселый праздник02.11.2017 Баннера для фотосесии – какой выбрать02.11.2021 День рождения на карантине: как организовать увлекательный праздник для ребенка?10.02.2018 День рождения в стиле Щенячий Патруль15.10.2017 Тематические вечеринки02.11.2017 Все для свята в інтернет-магазині «Святков»10.07.2018 Как весело провести детский день рождения на природе?

Всего комментариев: 0
avatar
О нас

Интернет-магазин Святков  – от чего будут в восторге и детки, и взрослые! Представьте, как круто будет выглядеть декор с любимыми героями, да еще с именем Вашего ребенка!


Контакты

Украина, г.Суми, ул. Ивана Сирка 19/2


Телефон: 38 (050) 201 38 88 - Viber, +38 (097) 201 38 88 - WhatsApp
E-mail: [email protected]

Copyright Svyatkov © 2024.
Список Покупок
Это проверочный список покупок что бы ничего не забыть и Ваш праздник удался на все 100%
Отметьте галочками позиции которые Вы уже добавили в корзину.
Не упустите ни одной важной мелочи!