Блог » Як прикрасити дитячий торт своїми руками?

10:47

Як прикрасити дитячий торт своїми руками?

Торти дитячі – це, мабуть найяскравіша сторінка у світовій кулінарії. Їх оздоблення можна порівняти із творами мистецтва, настільки вишуканими та оригінальними вони бувають.

Без них не обходиться ні одне дитяче свято, а особливо день народження. Тому батьки дуже часто занепокоєні пошуком гідного десерту для свого іменинника. І все більше мам у цьому питанні покладаються на власні сили, щоб зробити торт максимально корисним та смачним. Однак, більшість господинь зіштовхуються із проблемою оформлення головної солодкої страви. Але у нас є поради на цей рахунок.

Яки мають бути торти дитячі?

Рецепт торту мами іменинників можуть обрати на власний розсуд. Головне дуже серйозно поставитися до підбору інгредієнтів. Вони повинні бути не тільки безпечними для дітей, але й свіжими. Перед випіканням обов’язково слід поцікавитися у батьків маленьких гостей про алергічні реакції на продукти. Якщо такі є, краще відмовитися від обраного рецепта та підшукати щось інше. Кожна дитина на святі повинна відчувати себе частиною веселої команди.

Також варто враховувати вік учасників дня народження. Для малюків до трьох років краще обрати більш простий десерт, можливо навіть, у вигляді маффінів чи кексів. Масляний крем для них не підходить, адже він занадто тяжкий для перетравлювання маленькими шлунками.

Ще один важливий критерій – розмір випічки. Торта має бути вдосталь для всіх гостей свята, щоб жоден не залишився без солодкого сюрпризу. Краще зробити його нижчим та ширшим, ніж високим та вузьким.

Як прикрасити дитячий торт своїми руками?


Торти для дівчаток: секрети оформлення

При оздобленні торту варто враховувати стать та вік іменинника. У дівчаток та хлопчиків відрізняються вподобання. Тим більше, вони відрізняються у різних вікових категорій.

Торти для дівчаток мають бути виконані у ніжних тонах. Найчастіше використовуються білий та рожеві кольори. Якщо говорити про оздоблювальні елементи, то вони можуть мати форму квітів, туфельок, капелюшків, бантиків та інших дівчачих аксесуарів.

Як прикрасити дитячий торт своїми руками?


Окремо слід виділити торти у вигляді принцес чи ляльок Барбі. Вони створюються у вертикальній формі та мають, так званий, 3D ефект. Їх виготовляють із цукрової мастики.

Як прикрасити дитячий торт своїми руками?


Для однорічних малюків можна створити торт у вигляді колиски чи подушки. Зверху їх можна оздобити пустушкою, пінетками та надписом, що вказує на вагу та зріст при народженні іменинниці. Також у цьому віці відтворити торт у вигляді ведмедика чи зайчика.

Як прикрасити дитячий торт своїми руками?


b>Для дівчаток від трьох до п’яти років кращим вибором стане мультиплікаційна тема. Оберіть персонаж що до вподоби вашій квітці та помістіть його на десерт. Асортимент улюбленців у цьому віці дуже широкий – від Маленьких Поні до веселих Монстер Хай.

Як прикрасити дитячий торт своїми руками?


Більш старшим іменинницям точно будуть до вподоби торти для дівчаток, оздоблені суто жіночими аксесуарами – помадою, прикрасами, парфумами та іншими речами.

Торти для хлопчиків: варіанти оздоблення

Торти для хлопчиків відрізняються холодними синьо блакитними тонами. Найбільш популярний оздоблювальний мотив десерти для них – це автомобілі. Смачна імітація машинки чи копія певної марки авто – завжди додадуть іменинникам чоловічої статі позитивних емоцій.

Як прикрасити дитячий торт своїми руками?


Ще одна улюблена тема хлопчаків – це супергерої. Тут у кожного різні уподобання. Супермен чи Людина Павук? Обов’язково дізнайтеся кумира свого синочка. Можна намалювати їх кольоровим кремом, а можна помістити на поверхню десерту у вигляді фігурки із мастики.

Як прикрасити дитячий торт своїми руками?


Для першого дня народження хлопчика можна підготувати торт у вигляді машинки, левеня чи малюка у колисці. Найчастіше для оздоблення використовують різноманітні фігури ведмедиків.

У віці від трьох до п’яти років більшість хлопчиків поринають у світ мультфільмів. Саме звідти і слід черпати натхнення для оформлення іменинного торта. Черепашки Ніндзя, Собачий Патруль, Трансформери, Тролі – та ще багато інших героїв входять до переліку хлопчачих улюбленців.

Як прикрасити дитячий торт своїми руками?


Хлопцям дорослого віку можна оздобити торт відповідно до майбутньої професії, про яку мріє іменинник. Варіацій тут немало. Спортивне поле із воротами, наручники та пістолет, пожежна машина, літак… Вмикайте свою фантазію та створюйте справжні кулінарні шедеври.

Як прикрасити дитячий торт своїми руками?


Наостанок

Не забувайте, що торти дитячі мають сподобатися саме маленьким гостям, то ж не варто вдаватися до традиційного оздоблення квітами чи святковим написом. При цьому, не переборщіть із барвниками, адже вони не відрізняються особливою користю. Ви завжди можете вибрати в якості оздоблення неїстівні декоративні елементи, наприклад, топери. На порталі «Святков» ви знайдете велику колекцію цих оздоблювальних аксесуарів, які прикрасять будь-який десерт без шкоди для його зовнішнього вигляду.

Завжди є альтернативні варіанти, то ж використовуйте усі можливості, щоб створити солодкий шедевр для свого іменинника.

Просмотров: 8235 | Добавил: hikornienko | Рейтинг: 3.5/2

Интересные записи блога

20.01.2018 Как организовать день рождения в стиле Литл Мен?10.07.2018 Как весело провести детский день рождения на природе?04.11.2021 Годик мальчику: как отпраздновать первый День рождения?12.11.2021 1 годик девочке: советы по организации яркого Дня рождения20.02.2018 Одиничка на день народження: ідеї по створенню17.10.2017 Часто задаваемые вопросы при покупке товаров для детского праздника20.05.2018 День рождения ребенка 3 года: идеи празднования

Всего комментариев: 0
avatar
О нас

Интернет-магазин Святков  – от чего будут в восторге и детки, и взрослые! Представьте, как круто будет выглядеть декор с любимыми героями, да еще с именем Вашего ребенка!


Контакты

Украина, г.Суми, ул. Ивана Сирка 19/2


Телефон: 38 (050) 201 38 88 - Viber, +38 (097) 201 38 88 - WhatsApp
E-mail: [email protected]

Copyright Svyatkov © 2024.
Список Покупок
Это проверочный список покупок что бы ничего не забыть и Ваш праздник удался на все 100%
Отметьте галочками позиции которые Вы уже добавили в корзину.
Не упустите ни одной важной мелочи!