Блог » Оформлення дитячого дня народження – це просто!

17:15

Оформлення дитячого дня народження – це просто!

Як зробити дитяче день народження веселим та цікавим? Цим питанням переймаються тисячі батьків, що бажають влаштувати святкування з нагоди чергових іменин свого чада.

Щоб організувати дійсно яскраве гуляння, варто лиш подбати про ефектне оформлення дитячого дня народження. Для цього не знадобиться багато зусиль, достатньо переглянути асортимент сайту «Святков» та обрати кольорову святкову атрибутику відповідно до теми урочистості.

Оформлення дитячого дня народження – це просто!


Тематичне оформлення дня народження дитини 1 рік

Найчастіше теми дитячих днів народжень мають відношення до мультиплікаційних персонажів. Їх обирають в залежності від віку та уподобань маленького іменинника.

Так, оформлення дня народження дитини 1 рік, як правило, включає декорування у стилі Мінні Маус чи Little Man. Також часто батьки обирають для своїх малюків тему ведмедиків Тедді.

У іменинників старшого віку вже є особисті уподобання, то ж варто враховувати їх при обранні стилю свята. Фіксики, Емоджі, Тролі, Маленькі Поні, Монстер Хай – усі ці теми та багато інших є у нашому онлайн каталозі.

Для школярів можна обрати нейтральну тему, наприклад, м’ятний чи рожевий горох. Ще один універсальний варіант – святковий декор з написом «Happy Birthday».

Оформлення дитячого дня народження – це просто!


Яскраві елементи святкового декору

Обравши тему, вам залишиться лиш обрати підхожий декор. Найперше, що варто придбати про запас, це повітряні кульки. На дитячому святі їх ніколи не буває замало, тож не обмежуйтесь одним десятком одиниць. Їх можна використовувати не тільки для оформлення приміщення, але для проведення ігор. Не забувайте. що кожен маленький гість обов’язково забажає взяти хоча б одну кульку на пам'ять про свято.

Ще один важливий аксесуар декору – паперові гірлянди. Вони можуть містити літери, з яких складається надпис «З днем народження», або просто бути прикрашеними тематичними зображеннями.

Особливого шарму святу додадуть паперові помпони. Вони можуть стати окрасою кенді-бару чи фотозони. Остання, до речі, може бути створена за допомогою яскравого банера, що можне бути виготовлений на замовлення компанією «Святков».

Оформлення дитячого дня народження – це просто!


Обов’язкові атрибути дитячого дня народження

Окрім оформлення приміщення не варто забувати й про самих гостей. По-перше, їм слід завчасно надіслати запрошення для повідомлення дати та місця проведення іменин. На нашому сайті можна замовити, як традиційні паперові листівки, так і електронні повідомлення.

По-друге, обов’язково слід подбати про забезпечення усіх маленьких гостей паперовими ковпачками та дзвінкими дудками. Без них свято не буде таким веселим.

Ще один важливий атрибут дитячого святкування – хлопавки. У нас ви можете придбати абсолютно безпечні аксесуари, що спрацьовують від тиску повітря. Такі хлопавки можна використовувати у приміщенні та у присутності дітей.

Щоб після веселого свята залишилися яскраві фото, придбайте додатково набір фотобутафорії. Смішні вуса, капелюшки та посмішки стануть ідеальним доповненням до дитячих облич.

Оформлення дитячого дня народження – це просто!


Все для декору дитячого свята – на «Святков»

Якщо вам необхідне оформлення дня народження дитини 1 рік, 2 роки чи 10, завітайте на портал «Святков», де ви знайдете все для свята. Наш асортимент товарів невпинно поповнюється, тож у нас завжди знайдеться для вас щось нове та цікаве. Що ж стосується тем для святкування, то їх у нас просто необмежена кількість. До того ж ми завжди готові виконати будь-яке індивідуальне замовлення.

Влаштовуйте якнайчастіше веселі гуляння для своєї дитини, особливо, на честь її дня народження. Це дозволить заповнити її пам'ять яскравими та незабутніми спогадами, які тішитимуть її навіть у дорослому віці.
Просмотров: 4826 | Добавил: hikornienko | Рейтинг: 5.0/1

Интересные записи блога

10.06.2018 День рождения ребенка 5 лет: идеи празднования02.02.2018 Сценарий на день рождения: легко, быстро, интересно20.06.2018 День рождения ребенка 6 лет: идеи празднования27.01.2018 Как организовать день рождения в стиле Свинка Пеппа?04.11.2017 Декор для дня рождения – основа веселого праздника02.11.2017 Все для свята в інтернет-магазині «Святков»10.02.2018 День рождения в стиле Щенячий Патруль

Всего комментариев: 0
avatar
О нас

Интернет-магазин Святков  – от чего будут в восторге и детки, и взрослые! Представьте, как круто будет выглядеть декор с любимыми героями, да еще с именем Вашего ребенка!


Контакты

Украина, г.Суми, ул. Ивана Сирка 19/2


Телефон: 38 (050) 201 38 88 - Viber, +38 (097) 201 38 88 - WhatsApp
E-mail: [email protected]

Copyright Svyatkov © 2024.
Список Покупок
Это проверочный список покупок что бы ничего не забыть и Ваш праздник удался на все 100%
Отметьте галочками позиции которые Вы уже добавили в корзину.
Не упустите ни одной важной мелочи!