Блог » Конкурси на день народження для дітей

14:17

Конкурси на день народження для дітей

Конкурси на день народження для дітей

 


При плануванні дитячого дня народження, окрім зовнішнього оформлення, також слід приділити увагу розробці розважальної програми. Конкурси для дітей – це важлива частина будь-якого святкування, де гостями є маленькі непосиди. Тож варто завчасно продумати, якими іграми ви будете розважати друзів іменинника. І тут обов’язково слід враховувати вік гостей.

 

 

Конкурси для дітей 1 – 3 роки

Як правило, у цьому віці малюкам достатньо купи іграшок для того, щоб вони були задоволені та зайняті. Однак, якщо хочеться зняти щось цікаве для сімейної відеотеки, можна трохи розважитися.

Найкращий варіант для одно чи дворічного малюка – це гра під назвою «Ким іменинник буде у майбутньому?». Для її проведення необхідний стіл та набір предметів, які є у кожному домі. На поверхню можна викласти олівці, книжку, ключі, гребінець, ложку та інші цікаві речі, пов’язані із професіями.

Далі варто направити іменинника до столу та спостерігати що впаде йому в око. Якщо олівці, значить буде художником, книжку – письменником, ключі – ріелтором, гребінець – перукарем, ложку – поваром і так далі.

 

Конкурси для дітей 3 – 5 років

У цьому віці конкурси на день народження вже набагато різноманітніші. Обираючи ігри, можна керуватися тематикою святкування чи порою року за вікном. Так, для зими гарною розвагою стане кидання «сніжків». Для цього потрібно розділити гостей на дві команди, розмістивши біля кожної стос білого паперу. На відстані від учасників слід розмістити місткості, в які слід попасти аркушем, попередньо зім’явши його. Команда, що влучить більшою кількістю сніжок, перемагає.

Також конкурси для дітей можуть бути цікавими й без будь-якого додаткового спорядження. Наприклад, весела гра «Вгадай голос» проводиться дуже просто. Всіх гостей варто розмістити у коло, розташувавши у центрі одного учасника, якому слід зав’язати очі. Після цього, хтось вимовляє слово, а ведучий повинен вгадати ім’я балакуна. Якщо він влучить, значить, його місце займає той, хто говорив. При цьому, допускається змінювання голосу. Від цього гра стає ще веселіша.

 

 

 

Конкурси для дітей 6 – 7 років

Конкурси для дітей старшого віку вражають своїм різноманіттям. Однією з найцікавіших ігор вважається гра в фанти. Для неї заздалегідь варто підготувати карточки з назвами, наприклад, побутової техніки. Маленькі гості мають по черзі брати їх та показувати іншим за допомогою лише рухів. Дуже смішно виглядають німі фігури пилосмока чи м’ясорубки.

Ще одні веселі конкурси на день народження проводяться у вигляді вікторини. Темою останньої можуть бути, наприклад, уподобання іменинника. Для такої гри слід завчасно підготувати питання по винуватця святкування і той гість, що дасть найбільшу кількість правильних відповідей, вважається переможцем.

Окрім того, можна зіграти в гру, коли кожен учасник має назвати слово-комплімент, що починається на літеру з імені головної особи святкування. Вікторина має тривати до останнього словесного винахідника.

 

 

8 – 9 років

Чим старші діти, тим складніше їх зацікавити. Однак, при бажанні, можна вигадати розважальну програму для розбишак будь-якого віку. Так, для восьми -, дев’ятирічок можна провести гру «Втрачений колір». Суть її полягає у тому, що ведучий оголошує назву кольору, а учасники мають знайти у приміщенні предмет такого відтінку та прикласти до нього руку. Той, хто не знайшов, вибуває. Гра триває доки залишиться єдиний учасник.

Ще одна весела гра для дітей має глибоке коріння. В неї грали багато поколінь дітей. Це – «Музичний стілець». Незважаючи на давність, в неї із задоволенням грають навіть дорослі. Суть її дуже проста. В коло ставлять стільці, кількість яких менша на один, ніж учасників. Доки грає музика, усі весело танцюють, а коли стихне – мають зайняти місця. Хто залишиться без місця – вибуває, а з ним і один стілець.

 

 

 

 

Святкова атрибутика для ігор

Дуже багато ігор можна провести, долучивши повітряні кульки. То ж обов’язково подбайте, щоб їх на святі було у достатній кількості. Окрім того, можна скористатися готовою ідеєю для розваги – листами у майбутнє. Їх слід замовити завчасно на сайті «Святков» та роздати на святі гостям, щоб вони залишили побажання імениннику на майбутнє. При цьому, на конвертах обов’язково зазначається дата, коли вони можуть бути відкриті.

Також не слід забувати, що всі конкурси на день народження передбачають заохочувальні призи. Це можуть бути невеличкі презенти, що стануть приємним додатком до святкового настрою гостей. Наприклад, маленькі шоколадки у яскравій обгортці, виготовлені на замовлення чи дрібні солодощі у коробочці. А може повітряна кулька з фольги? Вибір – безмежний.

 

 

Головне, пам’ятати про вік маленьких гостей та підбирати подарунки, що будуть їм до душі. А свято із конкурсами їм обов’язково сподобається. Адже найбільше діти полюбляють веселощі та цікаві командні ігри з призами.

Просмотров: 31649 | Добавил: hikornienko | Рейтинг: 4.0/3

Интересные записи блога

02.11.2017 Все для свята в інтернет-магазині «Святков»02.11.2017 Весёлая фотобутафория для детского дня рождения13.04.2018 Где отметить день рождения ребёнку: 5 свежих идей31.01.2018 Цікаві ідеї для дитячого дня народження05.09.2017 Как организовать Пиратскую вечеринку?16.02.2018 Запрошення на день народження10.02.2018 День рождения в стиле Щенячий Патруль

Всего комментариев: 0
avatar
О нас

Интернет-магазин Святков  – от чего будут в восторге и детки, и взрослые! Представьте, как круто будет выглядеть декор с любимыми героями, да еще с именем Вашего ребенка!


Контакты

Украина, г.Суми, ул. Ивана Сирка 19/2


Телефон: 38 (050) 201 38 88 - Viber, +38 (097) 201 38 88 - WhatsApp
E-mail: [email protected]

Copyright Svyatkov © 2024.
Список Покупок
Это проверочный список покупок что бы ничего не забыть и Ваш праздник удался на все 100%
Отметьте галочками позиции которые Вы уже добавили в корзину.
Не упустите ни одной важной мелочи!