Блог » З чого створити цифри на день народження ?

18:26

З чого створити цифри на день народження ?

Якщо у вас виникло бажання порадувати свого малюка великою цифрою на честь його дня народження, створіть її власними руками. Це дуже проста та цікава робота, яка не потребує значних витрат часу. Ідеї для створення цифри на день народження ви знайдете у цьому матеріалі. Обирайте будь-яку та створюйте розкішний декор власними руками.

Ідея №1

Перша і найпростіша ідея полягає у створенні шаблону потрібного числа із картону та прикрашення його різними підручними матеріалами. Це може бути декор гофропапером, нитками чи навіть фотографіями іменинника. Якщо вам спаде на думку щось інше – відтворюйте! У кімнаті таке число буде виглядати яскраво та оригінально!

З чого створити цифри на день народження ?


Ідея №2

Можна створити цифри на день народження у вигляді панно. Основу для неї можна вирізати знову ж із картону або ДВП. Далі слід обтягнути шаблон тканиною або обклеїти папером. Потім заготовку слід заповнити квітами чи метеликами з паперу. Окремі елементи можна створити будь-яким способом або навіть придбати готові вироби. Вони можуть бути одного кольору чи контрастних. Так, робота трохи кропітка, але за допомогою термоклею справа піде швидше.

Після дня народження така цифра може стати окрасою дитячої кімнати протягом наступного року. У такому разі не зайвим буде врахувати існуючий інтер’єр приміщення.
З чого створити цифри на день народження ?


Ідея №3

Якщо ви бажаєте створити об’ємну цифру, варто скористатися пінопластом. Така модель може стояти окремо на підлозі чи на іншій поверхні, але для її оздоблення доведеться затратити більше часу. Це можуть бути квіти із серветок чи фатину. При цьому вони можуть мати різний розмір, що буде виглядати дуже стильно.

Також пінопластову основу можна прикрасити за допомогою паперових заготовок для кексів, які створять загадкове хвилясте обрамлення.

З чого створити цифри на день народження ?


Ідея №4

Для тематичного святкування знадобляться цифри для день народження у певному стилі. Найчастіше темою дитячої вечірки стають мультиплікаційні герої, то ж число має нагадувати обраного персонажа.

Цифра може бути повноцінним відображенням героя чи містити елементи, які його нагадують. Найлегше заповнити основу святкового атрибуту роздрукованими зображеннями мультиплікаційного персонажу. Найскладніше – створити повноцінну фігуру. Наприклад, Міньона можна зобразити, зробивши фон цифри жовтим та розмістивши на ньому одне око.

З чого створити цифри на день народження ?


Ідея №5

Колаж із дитячих фотографій іменинника – це теж відмінна ідея для оформлення цифри на день народження. Головне, добре продумати розташування зображень, а вже потім приклеювати їх навічно. При цьому, для колажу навіть не потрібна основа із картону чи ДВП. Можна розмістити його у формі потрібного числа прямо на стіні. Це дуже креативна та ефектна ідея, яку точно оцінить ваш маленький іменинник.

З чого створити цифри на день народження ?


Ідея №6

Це один доступний матеріал для створення святкової цифри – повітряні кульки. Основу для них слід виготовити із міцної проволоки, до якої дуже легко прикріпляти кольорові хмаринки. В даному випадку можна використовувати кульки одного розміру та кольору чи різного. Все залежить від вашої фантазії.

З чого створити цифри на день народження ?


Ідея №7

Мабуть, найбажаніший серед дітей варіант створення цифри – це використання їстівних продуктів. Зокрема, річ йде про цукерки. Їх також можна використовувати у ролі декору. Така цифра точно стане фаворитом дитячого дня народження. Особливо, коли дійде діло до її розбирання.

З чого створити цифри на день народження ?


Головне, не надійно закріпляти цукерки, щоб маленькі гості без зусиль могли до них дістатися. А ще краще допомогти їм у цьому нелегкому завданні.

Як бачите варіантів виготовлення цифри на день народження багато. Обирайте будь-який та дивуйте свого іменинника власною творчістю!

Просмотров: 6775 | Добавил: hikornienko | Рейтинг: 4.0/4

Интересные записи блога

12.02.2018 Як прикрасити дитячий торт своїми руками?07.12.2017 Классные идеи для детского дня рождения17.10.2017 Часто задаваемые вопросы при покупке товаров для детского праздника31.01.2018 Конкурси на день народження для дітей04.11.2017 Плакат на день рождение ребёнку10.02.2018 День рождения в стиле Щенячий Патруль15.10.2017 Как организовать детский праздник?

Всего комментариев: 0
avatar
О нас

Интернет-магазин Святков  – от чего будут в восторге и детки, и взрослые! Представьте, как круто будет выглядеть декор с любимыми героями, да еще с именем Вашего ребенка!


Контакты

Украина, г.Суми, ул. Ивана Сирка 19/2


Телефон: 38 (050) 201 38 88 - Viber, +38 (097) 201 38 88 - WhatsApp
E-mail: [email protected]

Copyright Svyatkov © 2024.
Список Покупок
Это проверочный список покупок что бы ничего не забыть и Ваш праздник удался на все 100%
Отметьте галочками позиции которые Вы уже добавили в корзину.
Не упустите ни одной важной мелочи!