Блог » Одиничка на день народження: ідеї по створенню

20:07

Одиничка на день народження: ідеї по створенню

У вашого малюка намічається перший ювілей і вам хочеться відзначити його так, щоб було що згадати? Влаштуйте вдома святкове оздоблення, підберіть гарне вбрання імениннику та влаштуйте веселу фотосесію.

Для домашнього оформлення не потрібно багато декору. Яскрава одиничка на день народження – це найкращий варіант, який до того ж можна створити власними руками. Ми підготували перелік ідей про створення святкової цифри у домашніх умовах. І це вам нічого не коштуватиме.

Одиничка на день народження: ідеї по створенню


Повітряні кульки у поміч

Одним із традиційних способів створення чисел на день народження є декор із застосуванням маленьких повітряних кульок. Їх можна обрати одного кольору або різних. Приєднувати їх варто на металевий дріт, який треба вигнути у формі одинички. У інтернеті є багато навчальних відео щодо цього способу, тому із відтворенням проблем не буде.

Креатив із серветок

Найдоступніший матеріал, який стане у нагоді при створенні цифри, це серветки. З останніх дуже просто складаються невеличкі квіти, якими обклеюється одиничка на день народження. Особливих вмінь тут не потрібно. Правда, прийдеться витратити час на створення заготівок. Але результат виправдовує всі старання на сто відсотків!

Одиничка на день народження: ідеї по створенню


Цифра із тканини

Ще один простий спосіб створити декоративну одиничку на свято полягає у використанні тканини, а точніше – фетру. Спочатку доведеться вирізати дві основи, які після зшивання слід наповнити синтепоном. Зверху цифру можна прикрасити квітами чи іншими елементами із фетру.

Така одиничка на день народження стане у пригоді не тільки на свято, але й у подальшому буде гарною іграшкою для малюка. М’яка та яскрава, вона однозначно постійно привертатиме його увагу.

Старі фотографії Якщо є бажання створити щось особливе та пам’ятне, оберіть на роль матеріалу фотографії малюка після його народження. Розмістіть їх на вільній стіні у формі одиниці та насолоджуйтесь оригінальним декором. Милуватися подібним панно можна протягом цілого року, доки прийде час змінювати число на двійку.

Солодка радість

Тим батькам, які не бажають втручатися в інтер’єр дому, варто придивитися до ідеї створення цифри у вигляді десерту. Це можуть бути окремі кекси, викладені у формі одиниці або повноцінний торт. Вибір залежить від кулінарних вмінь мами іменинника та гастрономічних уподобань малюка.

Звісно, випікаючи солодощі для маленьких дітей, варто відмовитися від штучних барвників, алкогольних просочень та масляних кремів. Але у мережі є багато здорових рецептів, якими можна побалувати однорічного іменинника.

Одиничка на день народження: ідеї по створенню


Нитки та намистини Тим батькам, у кого вдома є залишки ниток для в’язання, сподобається ідея зі створення цифри із них. Для початку варто вирізати основу одинички із картону, після чого потрібно обмотати її нитками. Зверху виріб можна прикрасити окремими намистинами, що гармоніюють по кольору із цифрою. Ідеї по оформленню можна підглянути на тематичних форумах по рукоділлю.

Одиничка на день народження: ідеї по створенню


Фольгована одиничка Якщо залишилося мало часу до дня народження малюка, а ви не можете знайти часу для створення чогось креативного, завітайте на сайт «Святков». У нас є яскраві фольговані цифри, які стануть окрасою дитячого свята. Також ми пропонуємо великий асортимент іншої святкової атрибутики, що стане в пригоді при організації перших іменин.

Обирайте потрібні аксесуари та влаштовуйте справжнє веселе свято для свого малюка. До фотографій з першого дня народження ви будете звертатися не раз, адже вони будуть нагадувати про перші кроки та вміння вашої квітки життя. Та й сам іменинник, коли виросте, із цікавістю буде розглядати пам’ятні знімки.
Просмотров: 3475 | Добавил: hikornienko | Рейтинг: 5.0/1

Интересные записи блога

30.06.2018 Детский день рождения дома: без лишних хлопот10.05.2018 День рождения ребенка 2 года: идеи празднования23.02.2018 Как организовать день рождения в стиле Принцесса София?12.11.2021 Девочка или мальчик? 4 оригинальных идеи для гендер-пати02.11.2017 Украшение праздника: с чего начать?20.02.2018 Одиничка на день народження: ідеї по створенню14.04.2018 Торти на день народження для дівчинки та хлопчика!

Всего комментариев: 0
avatar
О нас

Интернет-магазин Святков  – от чего будут в восторге и детки, и взрослые! Представьте, как круто будет выглядеть декор с любимыми героями, да еще с именем Вашего ребенка!


Контакты

Украина, г.Суми, ул. Ивана Сирка 19/2


Телефон: 38 (050) 201 38 88 - Viber, +38 (097) 201 38 88 - WhatsApp
E-mail: [email protected]

Copyright Svyatkov © 2024.
Список Покупок
Это проверочный список покупок что бы ничего не забыть и Ваш праздник удался на все 100%
Отметьте галочками позиции которые Вы уже добавили в корзину.
Не упустите ни одной важной мелочи!