Блог » Як організувати дитяче день народження дитини?

11:58

Як організувати дитяче день народження дитини?

Якщо в вашій сім’ї незабаром день народження дитини, подбайте про його якнайкращу організацію. У цьому вам допоможуть наші підказки, скориставшись якими, ви зможете яскраво оформити приміщення та провести найцікавіше та найвеселіше гуляння.
 

Як організувати дитяче день народження?

 

 

Порада №1 – Оберіть тему

Будь-яке дитяче день народження буде яскравішим, якщо його організувати у певному стилі. Враховуючи вік гостей та іменинника, найкращим варіантом тут будуть мультиплікаційні теми. Обрати їх можна у каталозі декору на порталі «Святков». Там їх вдосталь, так що без цікавих ідей не залишитеся.

Відкривши обрану тему ви побачите різноманіття святкової атрибутики, яку ви можете використати для оформлення приміщення. Вам залишиться лише підібрати необхідну кількість елементів в залежності від розмірів кімнати.

 

 

 

 

Як організувати дитяче день народження?

 

 

 

 

Порада №2 – Використовуйте різноманітний декор

Обираючи декор, намагайтесь використовувати найрізноманітніші атрибути. Не обмежуйтеся виключно повітряними кульками. Обов’язково додайте до оформлення паперові гірлянди із побажаннями та об’ємні помпони. Також на нашому сайті можна замовити тематичний банер, біля якого можна розташувати солодкий стіл чи залишити його для створення фотозони.

Зверніть увагу на повітряні кулі з фольги у вигляді цифр. Оберіть ту, що відповідає віку іменинника і хай вона стане яскравим акцентом у святковому приміщенні.

 

 

 

 

Порада №3 – Оформіть кенді-бар

Ні одне дитяче день народження не обходиться без пригощання солодощами. Сьогодні для цих цілей оформлюють кенді-бар. У його організації немає нічого складного, достатньо лиш підготувати заздалегідь солодкі гостинці.

Сам кенді-бар оформлюється за допомогою звичайного столу, накритого тематичною скатертиною. На ньому слід розмістити паперове столове приладдя із принтом відповідно до стилю свята. Також на сайті «Святков» ви знайдете багато корисного для оформлення кенді-бару. Це – коробочки для солодощів, обгортки для шоколаду, етикетки для пляшок та багато іншого.

 

 

 

 

Порада №4 – Розважте гостей

Окрім зовнішнього антуражу, варто подбати і про маленьких гостей. По-перше, їм слід розіслати запрошення з інформацією про день народження дитини. У нас можна замовити як паперові листівки, так і електроні для надсилання за допомогою телефону.

По-друге, для малят обов’язково слід замовити святкові ковпачки на голову та дзвінкі язички. А ще можна придбати набір фото бутафорії, яка стане у пригоді під час урочистої зйомки.

Для веселої гри можна замовити спеціально розроблені листи у майбутнє. Це аркуші паперу яскравого дизайну, які мають заповнити гості побажаннями для іменинника. Потім ці листи запечатуються у конверт, на якому зазначається дата відкриття. Це може бути наступний день народження чи більш вагомий ювілей, наприклад, 18-річчя.

 

 

 

 

Як організувати дитяче день народження?

 

 

 

 

Порада №5 – Феєрично завершіть свято

Щоб організований дитячий день народження запам’ятався не тільки імениннику, але й усім його гостям, варто феєрично його завершити. Найкраще це зробити, використавши пневмохлопавки. Вони абсолютно безпечні для малят і можуть безперешкодно «стріляти» у приміщенні.

Розкішний феєрверк із конфеті точно буде до душі малечі. При цьому не забувайте про традицію задування свічок на торті. Залиште її на кінець свята, щоб можна було вимкнути світло для створення загадкової атмосфери.

Слідуючи вищеописаним порадам, ви зможете організувати яскраве та веселе гуляння на честь дня народження своєї дитини. А ефектні фотознімки зі свята будуть приємним нагадуванням про захоплюючу урочистість, створену вашими руками для маленької принцеси чи маленького принца.

 

 

Просмотров: 1827 | Добавил: hikornienko | Рейтинг: 5.0/1

Интересные записи блога

10.02.2018 День рождения в стиле Щенячий Патруль03.02.2018 Как организовать день рождения в стиле Фиксики?01.02.2018 Детский день рождения ребёнка - организация, советы, лайфхаки!16.10.2017 Детский праздник в стиле щенячий патруль!20.05.2018 День рождения ребенка 3 года: идеи празднования15.10.2017 Тематические вечеринки30.06.2018 Детский день рождения дома: без лишних хлопот

Всего комментариев: 0
avatar
О нас

Интернет-магазин Святков  – от чего будут в восторге и детки, и взрослые! Представьте, как круто будет выглядеть декор с любимыми героями, да еще с именем Вашего ребенка!


Контакты

Украина, г.Суми, ул. Ивана Сирка 19/2


Телефон: 38 (050) 201 38 88 - Viber, +38 (097) 201 38 88 - WhatsApp
E-mail: [email protected]

Copyright Svyatkov © 2024.
Список Покупок
Это проверочный список покупок что бы ничего не забыть и Ваш праздник удался на все 100%
Отметьте галочками позиции которые Вы уже добавили в корзину.
Не упустите ни одной важной мелочи!