Блог » Цікаві ідеї для дитячого дня народження

18:28

Цікаві ідеї для дитячого дня народження

Якщо наближається день народження вашої дитини то кращим подарунком для неї буде організація веселого гуляння. А щоб воно вийшло справді цікавим та завзятим, слід зробити його тематичним. Для цього на порталі «Святков» є безліч ідей. Обирайте будь-яку і ваше свято буде найвеселішим!
 

Цікаві ідеї для дитячого дня народження

 

 

1 – 3 роки

Для першого дня народження можна обрати тему «Little Man» чи «Little Princess». Домінування блакитного чи рожевого кольору у декорі буде гарно виглядати на фото та обов’язково сподобається маленькому імениннику.

Дворічним малюкам добре підійде свято в стилі Міні чи Мікі Маус. Відомі мишенята дуже гармонійно виглядають на дитячому святкуванні. До того ж для подібного стилю дуже легко підібрати тематичні костюми. Достатньо роздати усім присутнім на голову чорні вушка.

Для третього року згодиться свято в стилі Свинки Пепи. Ця весела рожева героїня та її брат Джордж є улюбленцями багатьох дітей. Паперові гірлянди із їх зображеннями та повітряні кульки із фольги допоможуть у стилізованому оформленні свята.

 

 

 

 

Цікаві ідеї для дитячого дня народження

 

 

 

 

3 – 5 років

Для старших діток слід обрати трохи інші ідеї для дитячого дня народження. До кумирів цієї вікової категорії належать Фіксики, Собачий Патруль, Маша та Ведмідь, Тролі, Принцеса Софія та багато інших мультиплікаційних персонажів. Усе різноманіття тем ви можете побачити у нашому каталозі.

Для кожного стилю ви легко підберете тематичний декор у вигляді повітряних куль, паперових гірлянд та помпонів. Також у нас ви можете замовити яскравий банер, який стане зоною для фотографування. Окрім цього ми пропонуємо великий вибір тематичного столового приладдя для оформлення кенді-бару.

 

 

 

 

Цікаві ідеї для дитячого дня народження

 

 

 

 

5-7 років

Ідеї для дитячого дня народження дітей старшого віку є більш універсальними. Щоб підкреслити дорослість іменинника можна обрати оформлення у стилі м’ятний чи рожевий горох. Таким чином, ви зможете організувати веселе свято з яскравим декором без залучення мультиплікаційної теми.

При цьому, слід обов’язково замовити спеціальні листи у майбутнє для кожного гостя, щоб вони могли залишити побажання імениннику в оригінальному вигляді. Відкрити їх можна на наступному дні народженні. Для цього на конвертах слід зазначити примітку «відкрити не раніше вказаної дати».

Яку б тему ви не обрали для дня народження своєї дитини, завжди розраховуйте на поміч порталу «Святков». У нас завжди є чим вас здивувати, то ж частіше заходьте на наш сайт, щоб ознайомитися із усіма новинками.

 

 

Просмотров: 2531 | Добавил: hikornienko | Рейтинг: 5.0/1

Интересные записи блога

23.02.2018 Игры на день рождения03.02.2018 Как организовать день рождения в стиле Фиксики?03.01.2018 Тематический детский день рождения: скучно не будет10.07.2018 Как весело провести детский день рождения на природе?02.11.2021 День рождения на карантине: как организовать увлекательный праздник для ребенка?12.02.2018 Як прикрасити дитячий торт своїми руками?04.11.2021 Годик мальчику: как отпраздновать первый День рождения?

Всего комментариев: 0
avatar
О нас

Интернет-магазин Святков  – от чего будут в восторге и детки, и взрослые! Представьте, как круто будет выглядеть декор с любимыми героями, да еще с именем Вашего ребенка!


Контакты

Украина, г.Суми, ул. Ивана Сирка 19/2


Телефон: 38 (050) 201 38 88 - Viber, +38 (097) 201 38 88 - WhatsApp
E-mail: [email protected]

Copyright Svyatkov © 2024.
Список Покупок
Это проверочный список покупок что бы ничего не забыть и Ваш праздник удался на все 100%
Отметьте галочками позиции которые Вы уже добавили в корзину.
Не упустите ни одной важной мелочи!